KungsgardenCats, Vardag & Show

Direktlänk till inlägg 12 juni 2015

Sammanfattning av utställningsvåren!

Av Ullis Lindblom Granlid - 12 juni 2015 15:11

 

Ännu en titel, UNDERBART med titlar ju!

Scandinavian Winner SC Absolutely My Own private Idaho


Ja jag har ju inget att skylla på mer än den eviga tidsbristen.. Jag menar för att jag missköter min blogg.   

Sommaren är äntligen här, ska försöka bättra mig. Tänkte börja med lite uppdatering av våra showframgångar.


Vår största seger hittills i år är naturligtvis Idahos vinst på Scandinavian Winner i april. Ni kanske har sett det på hemsidan?

Jisses Amalia, detta med SW känns nästan magiskt för oss....

Detta var den sjunde titeln på lika många år som någon av våra kissar bärgade åt oss.   

Dessutom tog vår fina hona KungsgardenCats Victoria A Princess of Nuria Bäst i Variant bland de vuxna, hon vann ju SW för två år sedan så härligt att se hon håller så bra som vuxen.

OCH i kattungegänget som var ett riktigt getingbo med en hel drös vackra småttingar lyckades våra tuffa grabbar Romulus, Solaris och Uzelot ta hem plac 1, 2 och 3 bland småkillarna. Romulus tog sen också Bäst i Variant bland de unga och vi är såklart fasligt stolta över honom. Han har tagit BIS, BIV och flera NOM på det lilla han varit ute.


I övrigt så har Idaho vunnit lite flera BIS och ligger nu 3a på Årets topplista bland de vuxna hanarna, (korthårskatter) och allas vår fantastiska Lipton har med matte Hillevi nästan gjort rent hus och leder topplistan stort!


Vår nya lilla underbara stjärna Yellow River, en flicka från kullen med hela 9 småttingar, har haft en helt fenomenal start på sin utställningskarriör med 4 BIS på tre utställningshelger. Nu biter vi på naglarna införresten av hennes säsong som ungdjur och junior, då vi såklart önskar att hon får ett femte BIS och därmed ännu en Junior Winner till Kungsgarden. Yellow bor hos bästa Sanna som alltså har ännu en liten stjärna i sitt stall att hålla i topptrimm! Något av hennes specialitet!   

Yellow ligger 2a bland de unga på Årets kattlistan, såhär i halvlek. Låååång tid kvar dock.


Vi har också varit med och tävlat lite i uppfödning och tagit några BIS där, sså hoppas få en pallaplats kanske iallafall när året är slut!


Så är det ju ett mkt speciellt år i år vad gäller den stora åtråvärda World Winner Show, som alltså går i Sverige detta år, närmare bestämt Malmö i okotober!

Fokus är stort på att få ihop kvalificeringsresultat till det unga gardet (de vuxna är redan kvalade sen tidigare i kraft av sina höga titlar) och so far har vi alla utom en småtting kvalade. Lilla Yagularen har just börjat sin showbana och behöver ett par till Ex 1 eller 1 BIV/Nom för att vara välkommen. Förhoppningsvis fixar han det! 


Sen har vi ju nytt småknytt som är redo att visas upp i augusti, det lär vara ett hett getingbo då på de shower som är inplanerade. Vet fler av våra uppfödarkollegor som också kommer med smått så det lär bli knallhårt om de sista blijetterna... ALLA vill liksom vara med på ett WW på hemmaplan såklart =) Men med redan 8 kvalade småttingar för året känns det ju ganska tryggt redan    Några ska väl kunna vara i form för uppgiften i höst! Ingen katastrof om det inte blir fler, men hoppas såklart.


Här kommer lite bilder på våra under våren så framgångsrika kissar:


Idaho med domare Mira Fonsén som hjälpte han till SW-seger!



Kvalad 1:

   


Kvalad 2:
Kungsgarden Yellow River

 

 

 


Kvalad 3:

Kungsgarden MootiCorn Harpalt

     


Kvalad 4:

Kungsgarden Uzelot

 

 

Kvalad 5:

Kungsgarden Key Lime Pie!

 

 

 

Kvalad nr 6:

Kungsgarden Uma The Lioness

  

Kvalad Nr 7:

Kungsgarden Unicornia

 

 

Kvalad Nr 8

Kungsgarden Solaris   

 







 
 
Fia

Fia

12 juni 2015 17:21

Fantastiskt roligt att det går så bra!!!

http://Devons.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ullis Lindblom Granlid - 25 maj 2016 21:41

Just nu tycker vår Kitty att detta är galet kul! Hon blir snabbare och snabbare, så man får lägga godisarna allt längre in mot de första gångerna. =) Tycker ni det ser skoj ut för kissarna? Dessa och många fler fina aktivitetsleksaker till de fyrb...

Av Ullis Lindblom Granlid - 3 maj 2016 15:46

      Heeej alla goda fina vänner!    Nu är det äntligen vår i Skåne på riktigt och jag har ett nytt vårlöfte att bli en kalasbloggare! Tadaaa! Har mycket på gång här på Kungsgarden och vi har såå mycket fantastiska resultat från utställ...

Av Ullis Lindblom Granlid - 13 juni 2015 14:00

  Kungsgarden Apple of My EyeSugen på ett kval i augusti! =)   Som jag nämnde häromdagen har vi ytterligare ett par smågosingar som gärna vill komma med på WW och kommer försöka kvala under augusti och september.  Vår sista möjliga "WW-kull...

Av Ullis Lindblom Granlid - 3 mars 2015 01:20

  The girls and the trophys!      Härom helgen när vi var på utställning i Norrköping så var det även prisutdelning för topplistekatterna från 2014. Vi har ju blivit lite bortskämda med att ha någon gosnos i toppstriden och få hämta pokal...

Av Ullis Lindblom Granlid - 1 mars 2015 16:15

  Uzelot & Unicornia   Som vanligt går det fort! Vår underbara U-kull närmar sig 4 månader. Kvar hemma blev ju hela 3 stycken för lite längre utvärdering. Min kloka dotter säger vi måste välja två och släppa en... Men inte ännu. De ska få väx...

Presentation


Följ våra oss och prickiga små leoparder i vår vardag och på våra äventyr!

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards