KungsgardenCats, Vardag & Show

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012

En härlig avslutning på Lo-djurets Junior-tid!

Av Ullis Lindblom Granlid - 14 oktober 2012 23:27

 
Lo i brödbakartagen som vanligt!
Med medalj kringhalsen.. också som vanligt...!

Best In Show i Uppsala idag!


Så har vårt underbara Lo-djur gått sin sista utställning som Junior. På tisdag "fyller" hon vuxen, dvs 10 månader, och går därmed upp i öppen klass och kan börja jaga certifikat.

Jag hoppas det kan glädja några med fina tjejer som fått stå lite i skymundan och stampa, vi håller tummarna för er nu!!   

Juniorkarriären avslutades på precis samma sätt som den började, med en Best In Show-vinst såklart!

Som 4 månaders liten babyflicka storslammade hon på Sydkatten i våras, sen flyttade hon ju utomlands för att komma åter i juli. Första utställningen efter hemkomsten var i mitten på augusti där det var vinst direkt! Sen har det bara fortsatt.. Helt galet! Visst har Losan fått åka med oss mycket, men vi har alltid katternas bästa för ögonen och jag kan lova er att hon bara älskar det! "Bakar bröd" med tassarna och purrrar och gosar med domarna och alla andra.   Det är ovanligt att se en bengal som henne över huvudtaget (och nu menar jag INTE att bengaler är sura, men sällan är det såååå övertokkeliga o nöjda ute på showerna, utan bara helt normalt trevliga) och att det dessutom är en hona gör det hela ännu mer unikt, de har ofta liite mer åsikter om att bli tafsade på av främlingar.   

Dessutom är Lo helt oberörd av en utställningshelg, beter sig precis som vanligt dagen efter när många andra behöver sova och vila upp sig minst ett dygn (inte minst vi tvåbenta)


Lo's resultat såhär långt i karriären är smått fantastiska 12 starter, vara 11 BIV, 11 NOM och TIO BIS!!!

Och detta inom en mkt begräsnad tid, eftersom hela 3 viktiga månader "föll bort" under hennes utlandsvistelse.


Nu räknar vi med betydligt tuffare tider i vuxen klass. Då är hon plötsligt väldigt ung och valpig. Hon kommer behöva tid innan hon uppnått full glans i vuxen kropp. Det är heller inte många utställningar kvar detta år utan det kommer bli en härlig vintervila för tjejen att växa och mogna ut på. Men först ska vi ju på WW i Kroatien "bara".
Även om det är en övermäktig uppgift för en så ung tjej rent konkurensmässigt, så är hon för bra för att lämna hemma, inte minst eftersom hon tar resandet så bra!


Dagen show var en endagarsutställning, i Uppsala, bara ett stenkast från Los hem, så det var ju precis en lagom avslutning det!     


Vi vill också passa på att gratta våra andra små telningar som visade framfötterna!
Snökillarna Milo och James som tog hem sina klasser och var uppe till Nom. Sen Kenai, som snodde Ex 1:an i tuff konkurrens bland brunspottade kattungar! Heja!!
Och så även Ozzy, som har massa Kungsgardenblod i sina ådror, han drog hem ett välförtjänt kastrat -BIV!   Grattis alla!!!    


 


Vackra vackra Lo & James, "syskon" till vardags och riktiga ringrävar på show!


 
 
Ingen bild

Mic & Felicia

15 oktober 2012 08:00

Fantastiska Lo... Grattis ULlis!

 
Ingen bild

Gabi

15 oktober 2012 10:03

Helt fantastiskt!!! Stort gratis till skönheten som storslarmar hela tiden ;-) kommer hålla tummarna tills de blir blå och domnar bort. Grattis även till alla andra finfina kissar som gick bra igår. Stor kram / Gabi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ullis Lindblom Granlid - 25 maj 2016 21:41

Just nu tycker vår Kitty att detta är galet kul! Hon blir snabbare och snabbare, så man får lägga godisarna allt längre in mot de första gångerna. =) Tycker ni det ser skoj ut för kissarna? Dessa och många fler fina aktivitetsleksaker till de fyrb...

Av Ullis Lindblom Granlid - 3 maj 2016 15:46

      Heeej alla goda fina vänner!    Nu är det äntligen vår i Skåne på riktigt och jag har ett nytt vårlöfte att bli en kalasbloggare! Tadaaa! Har mycket på gång här på Kungsgarden och vi har såå mycket fantastiska resultat från utställ...

Av Ullis Lindblom Granlid - 13 juni 2015 14:00

  Kungsgarden Apple of My EyeSugen på ett kval i augusti! =)   Som jag nämnde häromdagen har vi ytterligare ett par smågosingar som gärna vill komma med på WW och kommer försöka kvala under augusti och september.  Vår sista möjliga "WW-kull...

Av Ullis Lindblom Granlid - 12 juni 2015 15:11

  Ännu en titel, UNDERBART med titlar ju! Scandinavian Winner SC Absolutely My Own private Idaho Ja jag har ju inget att skylla på mer än den eviga tidsbristen.. Jag menar för att jag missköter min blogg.    Sommaren är äntligen här, ska fö...

Av Ullis Lindblom Granlid - 3 mars 2015 01:20

  The girls and the trophys!      Härom helgen när vi var på utställning i Norrköping så var det även prisutdelning för topplistekatterna från 2014. Vi har ju blivit lite bortskämda med att ha någon gosnos i toppstriden och få hämta pokal...

Presentation


Följ våra oss och prickiga små leoparder i vår vardag och på våra äventyr!

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards