KungsgardenCats, Vardag & Show

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2012

Världens vackraste bengal!!

Av Ullis Lindblom Granlid - 31 oktober 2012 17:01

 

Kungsgarden Keep Lovin'Lo & Fifi keeping the focus!! 

CAC, BEST IN VARIETY & NOMINATED

World Winner Show Zagreb 2012


... och en av världens tio vackraste korthårshonor!   Det är våran Lo det!   

Nu är ju vi inte så enögda av oss, så vi vet ju att det inte riktigt är så såklart. Världen är naturligtvis full av underbara bengaler men Lo är defenitivt en av dem, vilket vi är omåttligt stolta över.

Men på årets World Show i Zagreb blev hon BIV-vuxen vilket var en hisnande upplevelse. Lo är tio månader och tio dagar. Dvs hon har trillat över in i vuxenklass bara 10 dagar innan WW. Att då storslamma och slå honor  som är 3-4 år och har Supreme-titel OCH ännu häftigare, slå mer än ett dussin fullt utvuxna hanar från Europas alla hörn... Ja det är en surrealistisk upplevelse.

Domare Donatella hade till slut Lo som bästa hona och en härlig Supreme-hane kvar att välja på.. Då sa hon bara att att hanen var jätte fin "...But this girl has stolen my heart, hey just look at her!" och gav henne titeln!
Svimmade nästan, tur sansade Fifi höll i katten så Sanna å jag kunde dampa oss utan risk för lösspringande bengal som påföljd!   


Sen blev hon som grädde på moset Nominerad till den stora finalen!! Gissa om vi firade på lördagkvällen! Det var såklart helt otroligt.   

I finalen fick hon se sig slagen av en underskön fullt utvuxen abyflicka, helt rättvist och inte ett dugg oväntat.
Lo fick dock "sin" domares röst i finalen vilket gjorde oss hur stolta som helst!! Hon skötte sig som vanligt otroligt fint under hela detta jättearrangemang med över tusen katter och tusentals människor. 
Los tid som vuxen har ju just bara börjat. Vi hoppas hon vill och kan åka med oss på många äventyr ännu.. som WW i Danmark nästa år, och DÅ får abyn se upp!   Lo-kattens höst har varit helt sanslös, vilken resa!!

Ska berätta hela WW storyn imorgon, måste ta igen mig lite idag bara!


 

Lo granskas av Luigi Comorio i finalen.

 

 



 
 
Ingen bild

Helena

1 november 2012 19:18

Fantastisk kort ! underbara Lo !

Ullis Lindblom Granlid

2 november 2012 09:09

Tack Helena, visst är de fina båda två!

 
Ingen bild

Lena A

2 november 2012 11:46

Fantastiskt roligt att följa era framgångar, Stort Grattis!! Syrran hennes, Pumatösen Busy är också så stolt ;)De har nästan samma ansikte och blicken är närmast identisk! :)

Ullis Lindblom Granlid

2 november 2012 14:04

Tack Lena! Ja Pumatösen hade i mitt tycke bästa huvudet i hela kullen... hade gärna släpat henne Europa runt också, men vet att hon är en lycklig Busy tjej hos er!

 
Ingen bild

Lion & Co

2 november 2012 23:35

Grattis Lo, vilken underbar bengaltjej du är, hälsningar från kungen med familj

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ullis Lindblom Granlid - 25 maj 2016 21:41

Just nu tycker vår Kitty att detta är galet kul! Hon blir snabbare och snabbare, så man får lägga godisarna allt längre in mot de första gångerna. =) Tycker ni det ser skoj ut för kissarna? Dessa och många fler fina aktivitetsleksaker till de fyrb...

Av Ullis Lindblom Granlid - 3 maj 2016 15:46

      Heeej alla goda fina vänner!    Nu är det äntligen vår i Skåne på riktigt och jag har ett nytt vårlöfte att bli en kalasbloggare! Tadaaa! Har mycket på gång här på Kungsgarden och vi har såå mycket fantastiska resultat från utställ...

Av Ullis Lindblom Granlid - 13 juni 2015 14:00

  Kungsgarden Apple of My EyeSugen på ett kval i augusti! =)   Som jag nämnde häromdagen har vi ytterligare ett par smågosingar som gärna vill komma med på WW och kommer försöka kvala under augusti och september.  Vår sista möjliga "WW-kull...

Av Ullis Lindblom Granlid - 12 juni 2015 15:11

  Ännu en titel, UNDERBART med titlar ju! Scandinavian Winner SC Absolutely My Own private Idaho Ja jag har ju inget att skylla på mer än den eviga tidsbristen.. Jag menar för att jag missköter min blogg.    Sommaren är äntligen här, ska fö...

Av Ullis Lindblom Granlid - 3 mars 2015 01:20

  The girls and the trophys!      Härom helgen när vi var på utställning i Norrköping så var det även prisutdelning för topplistekatterna från 2014. Vi har ju blivit lite bortskämda med att ha någon gosnos i toppstriden och få hämta pokal...

Presentation


Följ våra oss och prickiga små leoparder i vår vardag och på våra äventyr!

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards