KungsgardenCats, Vardag & Show

Alla inlägg den 11 juli 2013

Av Ullis Lindblom Granlid - 11 juli 2013 17:18


 

Tips för lyckad uppfödning! *räknar på mellanrummen*


Ja nu jäser magarna i sommarvärmen! Vi hoppas o håller tummarna för friska små kissebarn minsann! från slutet på juli är de beräknade att trilla in. Om storken hittar förstås.

Vår fransman, Eedle till vardags, har visat framfötterna ordentligt! Trots att han var komplett orutinerad liten tonårskille har han på första försöket lyckats få till det med minst två tjejer. En tredje håller vi tummarna för men vet inte säkert ännu. Men Mystic och Sundowner har båda fina runda magar som ökar i omfång från vecka till vecka!

Idag fick jag också höra att vår fina Savannah, Lo's lillasyster har illande rosa tissar hon med!   Stolt fader till den kullen är vår stilige Niño.

Sen har vi faktiskt ett par till spännande parningar gjorda men där vet vi inte om det tagit skruv ännu så vi ber att få återkomma i ärendet!


Alltid spännande att prova nya linjer och katter. Eedle har en mkt speciell färg.. Han är nästan lika ljust gräddgul i bakgrundem som om han vore en mink eller sepia, men med de vanliga färgerna för  brunspotted i mönstret. Dessutom är han nog den mest tunnpälsade kisse vi haft här hemma på Kungsgarden. Även Lama får stryka på foten vad gäller detta! Pälsen ligger som ett andra skinn och underull är något han inte ens kan stava till.

Tillsammans med våra guldorangea Mainstreetflickor med sina supersilkiga också slickade finstasser känns det som jättespännande kombinationer. Imponerande benstomme och kroppsmuskulatur på unge herrn tror vi också ska matcha perfekt med våra inte så små eller klena Coopersläktade amerikanskor.

Dessutom har ju både Eedle o tösabitarna finfin bredd på sina huvuden så hoppas såklart på guldkorn i gottepåsen!

Vi ber till bengalgudar och om tum & tasshållning från våra goda vänner för friska och  pigga små liv!   



   


Ett par bonusbilder på Eedle ute i grönskan häromdagen!

 


Travar lika flott som Flyingehästarna!

 

Presentation


Följ våra oss och prickiga små leoparder i vår vardag och på våra äventyr!

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards