KungsgardenCats, Vardag & Show

Alla inlägg den 26 mars 2014

Av Ullis Lindblom Granlid - 26 mars 2014 09:00

 

Drömstart för lilla Flawless By Fifi! 2 x Best In Show!

 

Det här är alltid en av årets roligaste shower tycker jag. Rakt igen toppendomare, kul att träffa folk som bor lite längre bort. Underbart mysigt att snuggla upp hemma hos Sanna under kvällarna och gosa våra underbaringar som är stationerade där.   

Vi brukar ha lite flyt också och komma hem med bra resultat från dessa utställningar också, vilket ju inte gör det hela tråkigare hihi.


Den här helgen hade vi med oss lilla Marjoee från Skåneland, Duma fick bli hemma. Så var det även Idaho och SunDog som kom med respektive mattar OCH debutdax för lilla Fifi! Vår allra färskaste lilla showtjej. Hon hade precis fyllt 4 månader vilket numera ärlägsta tillåtna ålder för att visas upp!


Från Finland kom underbara Cooperflickan Nubia med matte Mira, och såklart Dogges ständige vapendragare Lipton hängde med matte Hilevi o halvbrorsan!


Finfina resultat, en riktig Wow-helg! Två snyga o kapabla domare gjorde helgen perfekt! 

På lördagen tyckte domare Steph att Idaho var vassast och valde honom till bästa vuxna hane och sedan även BIV-total. På söndagen hade Mantovani ungefär lika svårt att välja men föll för Dogges fantastiska färger och något mer intensiva blick. Så då blev det vuxen-BIV till honom. Dendagen fanns nämligen lite fler ungdjur så det rckte till en BIV i det unga gänget också. Efter hårfin kamp mellan våra flickor Marjoree o Fifi så knep Marjoree BIVet =)


Båda dagarna var nog det allra roligaste lilla Fifi. Hon tyckte det var liiite jätteläskigt.. Men var så helt otroligt lugn och fantastisk på domarbordet! Redan på söndagen var hon lite varm i kläderna och lekte med vipporna!

Det blev ju inte sämre av att hon knep nomineringar båda dagar och desutom blev Best In Show båda dagarna!! Wohoo vilken debut!   


Idaho var Nominerad på lördagen, men förlorade med en röst mot snygga ryssen Leo. På söndagen blev han Grand Internationell Champion! 

SunDog/Dogge tog Nominering på söndagen OCH Best In Show! Wiie!

Lipton är ju den mest pålitliga han, KastratBIV och Nomineringar och Best In Show på lördagen! På söndagen blev det lottning efter lika röster där han förlorade.

Ja vad ska man säga? Vi är lika nöjda o glada med SK's utställningshelg som vi brukar vara!

Enda jobbiga är den lååånga seeeega resan hem om söndagen... Men strax efter midnatt var vi iallafall åter i Skånelandet!


Idaho med sina nya fina titelrosett!
 


Soffpotatis på domarbordet!



SunDog Best In Show!


 


Visst har han fantastiska markeringar på sina skuldror!

   


Lilla Marjoree, BIV o Nom!

 



Bästa Lipton, BIV o Best In Show!

 



Nubia!

 



Presentation


Följ våra oss och prickiga små leoparder i vår vardag och på våra äventyr!

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards