KungsgardenCats, Vardag & Show

Alla inlägg den 8 mars 2013

Av Ullis Lindblom Granlid - 8 mars 2013 10:55


 


Lo Best In Show - vuxen hona

Lipton Best In Show - juniorer

Kungsgarden  Best In Show - Uppfödning!!


Det har varit en rörig vecka här på Kungsgården, så vi har inte ens hunnit med att skryta om vår fina utställningshelg!

Ecstacys bostadsproblem får ju gå före såklart och nu håller vi alla tummar för att det nya hemmet ska fungera.

Jag vill verkligen skicka kärlek o hjärtan till alla våra fina kattvänner som erbjöd både skjuts och tillfälliga bostäder i sovrum och vardagsrum mm tills vi löst det mer permanent! Tusen tusen tack!   Återkommer med rapportering om hur det går, ska bara låta både hon och hennes familj landa lite först!


Iallfall och hur som helst så tillbringade vi förra helgen i vårt lyxiga snyltboende Bananträdet på Värmaldsgatan i Katrineholm hos Anna-Banana med familj o katter. I vanlig ordning prima service, mat o dryck!   

 Orsaken var utställningi Nyköping, endast en dag denna gång. Det var en sk kategoriutställning, dvs de har då delat upp helgen så de olika kategorierna är fördelade över två dagar, vilket innebär att man får in fler katter av var sort =) dvs fler poäng att samla på sig för vinnarkatterna.


Vi hade en jätterolig och mycket lyckad helg! Vackra Lo vann bland de vuxna med alla röster, hon tog även BIV:et i bengalgängets vuxenskara! På ungdomssidan hade vi tre kissar med, Lipton, Kenai och Savannah.

Savannah blev bästa unga tjej, Lipton slog sin kusin Kenai bland juniorkillarna och drog därefter också hem BIV:et bland de yngre!   


Vi vill även gratulera Anna-Banana till att hennes Neospride Bella Darling drog längsta strået i klass 9 (de yngsta vuxna) där tre riktigt snygga brudar tampades om segern. Bella som ligger oss varmt om hjärtat då hon är en produkt av idel Kungsgardenkissar är toksnygg och fick äntligen det erkännande hon så väl förtjänar!    På väg att bli vuxen också så börjar detaljerna falla på plats, hon har liksom både sin far o morfar varit lite valpig i tonåren.

Vi ser fram emot hennes ungar så småningom, där tror jag det kommer dyka upp guldklimpar!


Det är så roligt att få följa lite av de unga kissarna som flyttat hemifrån. Bpde Lipton o Kenai dyker ju flitigt upp på utställningarna och de blir båda bara bättre o bättre! Fantastiska välbyggda jättekissar med alla detaljer på plats! De har också turats om att ta segern från varann!

Denna helg drog som sagt Lipton det längsta strået och avslutade dagen med BIS-vinst med tre av fyra domarröster!!! Sååå himlans roligt! Vi saknade såklart den tredje juniorkillen Sheldon som också var anmäld men som fått acceptera att bli hemma denna helg då matte fått förhinder att köra honom!


Vår vackre Romeo är numera lycklig kastrat, och fanns på plats med matte o husse. Han storstilade i sin debut bland kastratgänget och tog hem BIVet och tillika Nomineringen till final! I finalen fick han dock se sig slagen av den ûbersnygga rysspojken Enzo, bara att gratulera!


Dessa fina framgångar vi hade ledde oss till seger i uppfödning på riktigt fina poäng! Såå stolta och glada är vi över det!! Tack alla våra vänner/adoptivfamiljer som åker med våra godingar så vi får sola oss i deras glans på showbanan, det betyder såååå mycket för oss!   


Som vanligt hade Östkatten fixat en riktig toppenutställning som flöt på i supertempo och var färdig redan till halv fem! Me like mucho!! Sen att Fifi å jag därmed hamnade på en öde perrong i Nyköping i 2½ timme är ju en annan femma haha. Första gången jag önskat att en utställning skulle dragit ut på tiden rejält! lol.


Tack Östkatten, inte minst Hanna Clemetson som tar såååå vackra bilder, ni ser några av dem här i inlägget!


 

Kungsgarden Out of Zakouma, aka Kenai, Ex 2 efter Lipton

 



 

Kungsgarden Jangala Jim n'Tonic aka James, CAGPIB, endast två cert kvar till Grand-titeln!!




 

Stora flotta Kenai i all sin längd! Med domare Luigi Comorio




Los lillasyster Kungsgarden Out of The Savannah, Ex 1

 

 


   

Älskade Grodan Lo! Fotad av Hanna!

 

 

Saknar bild på seger-Lipton! Ska jaga upp en och lägga in här imorgon!!   


Presentation


Följ våra oss och prickiga små leoparder i vår vardag och på våra äventyr!

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards