KungsgardenCats, Vardag & Show

Alla inlägg den 4 februari 2013

Av Ullis Lindblom Granlid - 4 februari 2013 17:21


 

Lo i vinnartagen igen! 


Helgen har vi spenderat i Örebro, på Conventum och Scandic Grand Hotel närmare bestämt.

Nerikes Katt Klubb hade sin årliga stora vinterutställning och i samarrangemang med det anordnade SVERAK prisutdelning med buffé på kvällen för Årets Katt 2012! 

En riktig toppenhelg minsann, med många goa glada vänner, tusen skratt och galenskaper och glädjeyra när Lo vann Best In Show båda dagar! Vår fina fina katt!   Sopade hem BISen med flera röster och fantastiskt humör som vanligt!   Hon trivs som allra bäst när hon får resa runt och visa upp sig! Vinterlov är trist och överreklamerat hälsar Lo!   


Helgen började iof i Linköping, hos bästa Sonny och Emmeli dit Fifi och jag tog oss med tåg av snigelmodell... zzzzznaaaaarrkkk.. Många långa timmar minsannn för en sån ynka kort bit men det var det värt, biljetterna var nästan gratis!   Väl framme bjöds mumsig tacomat och semletårta najs som bara den! TACK raringar för er gästfrihet och för att gummiråttorna och de blå var villiga att dela sitt territorium med oss knäppskallar!   


Hotell Bananträdet i Katrineholm som egentligen är vårt normala hak att våldgästa när vi är i dessa trakter blev omöjligt med helgens logistik då vi inte hade egen bil. Saknade det gänget gjorde vi såklart, de dök inte ens upp på utställningen som planerat pga bebisyra hemmavid. Grattis till prickkorvarna dåå iallafall! 

Och tur vi har fler som kan stå ut med oss när det kniper...  !  


Kungsgarden representerades denna helg förutom Lo även av hennes lillsyster Savannah och den ojämnförlige Lipton. De gick emot varann som klass 11or, juniorer, där Lipton inte oväntat drog det längre strået. 

Men båda fick fantastiskt fina bedömningar!


Lovar återkomma med bilder och lite intryck från festen på lördagkvällen om någon dag!



 

Lipton! 




 

Savannah




 

Lo!




 


Mera Lo!

Presentation


Följ våra oss och prickiga små leoparder i vår vardag och på våra äventyr!

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards